Zašto putovati s nama?

20+ godina iskustva
25 godina iskustava u turizmu i preko 16 s krstarenjima
Iskusni pratitelji
Svaki grupni polazak na krstarenje pretvaramo u jedinstven doživljaj
Vrhunska usluga
Dopustite da vam pomognemo odabrati vaše krstarenje iz snova

MSC SUMMER WAVE PROMO PONUDA

TWO for ONE – DVA za JEDAN

Već od 1.512,50 kn po osobi + lučke pristojbe za 8-dnevno krstarenje
Iskoristite odličnu ponudu i rezervirajte svoje krstarenje iz snova!
MSC želi dobrodošlicu na sigurno krstarenje!

Ukrcaj je moguć za putnike iz Hrvatske i Slovenije!

* Iskazane cijene u tražilici odnose se na prvog putnika, sa smještajem u dvokrevetnoj kabini, dok drugi putnik putuje besplatno. Svi putnici plaćaju lučke pristojbe.
Važna obavijest vezano uz korona virus (COVID-19)

RADNO VRIJEME POSLOVNICE

Poštovani putnici i klijenti, sukladno uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, pridržavamo se mjera prevencije te organiziramo rad poslovnice kroz rad djelatnika od kuće pa će poslovnica Trg Ivana Koblera 2, Rijeka biti zatvorena za fizičke posjete u razdoblju od 16.3.2020. do opoziva mjera prevencije.

Dostupni smo putem e-maila info@krstarenja-anamarija.hr navedenom razdoblju od ponedjeljka do petka od 8:00-16:00. Preporučujemo da sve vaše upite uputite pismeno na e-mail info@krstarenja-anamarija.hr i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku, a upite rješavamo po prioritetu (putovanja s bližim datumom polaska imaju prioritet). Sve obavijesti oko polazaka ćemo uputiti pravovremeno i u skladu s informacijama kojima ćemo raspolagati u datom trenutku od strane organizatora putovanja.

Za sva putovanja zaključno s polascima do uključivo 15.05.2020. već smo poslali obavijest (na e-mail) i svima koji su uplatili putovanje do tog datuma polaska omogućili zamjenu uplate za putovanje s poklon bonom (u istoj vrijednosti uplate) koji vrijedi godinu dana ili mogućnost odabira kasnijeg datuma putovanja istog organizatora.
Za putovanja s polascima nakon 15.05.2020. i kasnije, obavijesti ćemo slati na vrijeme u narednim terminima, a sve u skladu s novim informacijama i uz praćenje stanja oko aktualne situacije. Pravovremeno ćemo Vas obavijestiti o mogućim promjenama i zaštiti rezerviranih putovanja. Molimo vas za strpljenje i razumijevanje.

Aktualna krstarenja možete pratiti na našoj ponudi, te vać sada planirati vaše ljetno, jesensko ili zimsko krstarenje. Vaše buduće krstarenje možete bez brige rezervirati i u ovom trenutku jer brojni brodari trenutno, za novonapravljene rezervacije, nude jednostavne opcije za otkaz ili promjenu termina putovanja.

Daljnje obavijesti oko promjene načina rada poslovnice i radnog vremena bit će dostupne putem Facebooka i web stranice www.krstarenja-anamarija.hr.

Srdačan pozdrav,
BC Cruising d.o.o.

Istražite svijet krstarenja

Nadolazeća krstarenja

Popularna krstarenja

Top cruising kompanije