O nama

O nama

Poštovani putnici ljubitelji krstarenja i oni koji tek krećete u otkrivanje svijeta morima,
Postoji mnogo načina kako sastaviti uvodnu riječ i približiti Vam našu novu agenciju, no mi vjerujemo da je iskren i direktan pristup onaj najbolji te nam isti čini sastavan dio poslovanja te ćemo Vam se tako i predstaviti.
Iako je ovo nova agencija koja tek počinje sa svojim radom, imamo preko 25 godina iskustva u turizmu, a isključivo s krstarenjima preko 16 godina, tako da možemo reći da je razlog i povod nastanka ove agencije bila stara ljubav koju predstavljaju krstarenja u kombinaciji s višegodišnjim iskustvom u organizaciji istih u nekim od najvećih putničkih agencija u Hrvatskoj.
Moj prvi susret s brodom je uistinu predstavljao otkriće jednog novog načina putovanja, novog načina doživljaja različitih destinacija i to uz vrhunski smještaj i hranu te je to bila ljubav na prvi pogled koja mi je označila život kako na poslovnom, tako i na privatnom pogledu. Krstarenja za nas predstavljaju novu dimenziju putovanja koja omogućava da se u malo vremena obiđe mnoštvo uz posjete i izlete u lukama, a sve bez dodatnog pakiranja, seljenja po hotelima, dugim vožnjama ili transferima.
Osjećaj buđenja u novom gradu, državi ili čak kontinentu je uistinu nešto posebno, a nema dodatnih komplikacija s obzirom na to da se krstari s vrhunski opremljenom flotom. Mnogi kažu da su krstarenja namijenjena starijoj publici, no to danas uistinu nije tako jer ista donose zabavu za cijelu obitelj svojim mnogobrojnim sadržajima od ponude ugostiteljskih objekata, zabavnih sadržaja za djecu do onih za odrasle, sportskih sadržaja….
Začetnik sam produkcije organiziranih grupnih polazaka za krstarenje u Hrvatskoj i tokom godina s mnoštvom putnika s kojima surađujem više od 25 godina sam postala i prijatelj te me veseli svaki zadovoljan putnik, kako novi, tako i stari te osmijeh na licu. Cilj naše agencije je nastaviti osluškivati želje putnika prilikom kreiranja putovanja kako bi u zajedničkoj suradnji dobili provjerenu uslugu i besprijekorno organizirano putovanje.
Kako biste nas upoznali, pozivamo Vas da nas popratite na našoj stranici, dok sve informacije možete dobiti putem navedene e-mail adrese i broja telefona kako bismo zajedno stvorili novi početak a opet samo nastavak već davno započete priče koja je sad dobila svoj novi oblik te se raduje novim putovanjima i prijateljstvima
Vaša agencija